Längtan – en nödvändighet

Det listas en hel del i bloggosfären just nu och jag plockar upp en av dom. Längtan är en nödvändighet, man måste ha nåt att se fram mot, annars blir det bra trist.

En lista om längtan

Vintern har fortfarande massor av härlig skidåkning kvar att erbjuda, skate på skaren som gör att man kan ta sig vart man vill. Bara ge sig ut på öppna vidderna, kanske med en termos och några mackor i en ryggsäck, eller varför inte på turskidor; göra en solgrop och njuta mot en södervägg på en fäbod om tillfälle ges.
solgrop vemdalen timmerkojan skidor

Snart dock är våren här, så fort snön töat ska jag kasta mig ut på stigarna med nya cykeln och testa fullgung på riktigt. Åka bike park och testa enduro.

IMG_4728
Sommaren kommer att bli fylld till bristningsgränsen av skojigheter. Fjällcykling, fjällöpning, semester och lata dagar. Cykla och springa i den mest inspirerande miljö jag kan tänka mig.Vandra med tält och ryggsäck.

IMG_4822.JPG
Det jag längtar mest efter just nu är Spanien. Slutet på april. Rebate, Torremendo, kanske Hondon. Fika på lokala pittoreska fik, njuta av solen och bara ha det så där vansinnig gôtt.

spanien cykling längtar

Vad längtar ni efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *