Jag lever

Fast man inte kan tro det om man bara känner mig här genom bloggen. Jag har lite motivationsbrist vad gäller bloggandet just nu. Orden kommer inte som dom brukar och jag tänker inte ens på att ta bilder till bloggen eller sociala medier när jag gör saker. Det kan väl vara bra iofs, men det blir lite tråkigt också. Här är ändå en kort sammanfattning av veckan som gått så här lagom till helgen.

Förra helgen gjorde vi längdpremiär. Det finns så pass med snö att dom fått till ett klassiskt spår på Katrinatoppen. 2,5 km-spåret är klart åkbart och vi snurrade några varv där. Nån skatebädd är det nog inte tal om än på ett tag dock tyvärr. Fint ändå att kunna staka sin första mil.

Vi var även ut på friluftsäventyr. Vi packade ved, kaffepanna och mackor och knatade upp på fjällkanten tidigt på söndagsmorgonen för att se nåt astronomiskt planetmöte. Naturligtvis mulnade det på som vanligt när vi ska stjärnskåda men det blev ändå en mysig morgon där vi fick följa solen när den klev upp.

Veckan har sen rullat på ungefär som vanligt med undantag av att jag varit hängig och t om blev hemma från jobbet nån dag. Solen steg rätt så uppseendeväckande häromdagen förresten. Jag hade bilen och lämnade Helena på jobbet när himlen såg ut så här, en tyvärr rätt suddig bild men det var ett enastående skådespel:

Efter en vecka i princip utan träning då jag varit trött och hängig och inte känt mig riktigt kry så kom jag ut på fatbike tillsammans med Helena, Jimmy och Stefan igår kväll. En lugn och skön runda med kaffe i termos. Vi tog dom finaste stigarna runt  Torvalla och ”mumindalen”. Precis vad jag behövde.

Nu stundar det helg igen. Vi får  se vad den har att erbjuda och om det blir nåt bloggat. 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *