Jag skulle ju bara gå på macken

Vi har en OKQ8-mack i närheten av jobbet och jag skulle knalla dit och köpa knäckebröd. För några veckor sedan när jag var där sist så hade dom börjat bygga för att bli ICA Nära också vilket innebar att utbudet just då bestod av kanelbullar och Marabou Mjölkchoklad ungefär. När jag knallade iväg nu så hoppades jag att dom kommit lite längre, jag var inte så sugen på att komma tillbaka tomhänt när tempen ute sjunkit till -7 och jag klätt mig för 0-gradigt som det var i morse när jag cyklade iväg.

Av skylten på väggen att döma var det iaf öppet…

Döm om min förvåning när det visar sig att det är invigning med smörgåstårta och bubbel minsann!
Dessutom goodie-bag med, utöver en hel del godis, rätt vettigt innehåll som en kupong på gratis plocksallad.
Tack å bock!

 

 

2 reaktioner till “Jag skulle ju bara gå på macken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *