Jag vill cykla – del 2

”Desperate times calls for desperate measures”… – Hippocrates

Testade hälsenan igår på onsdagsträningen och kan väl konstatera att den inte riktigt höll som jag hade önskat men nu tänker jag inte ge upp och lägga mig platt bara för det.
Helena hade hängt på internet och lärt sig om hur man tejpar skador och var och köpte sån där kinesiologi-tejp för att prova att tejpa sitt knä. Hon upplevde direkt att hon fick avlastning och att det kändes bättre, och hade dessutom redan kollat upp hur man tejpar hälsenan så va tusan, hit med tejpen!

hälsenetejp

Helena tejpade som en chef och visst, det avlastar otroligt bra. Bättre än jag nånsin kunnat tänka mig, så nu knallar jag runt med en rosa tejp högt upp på vaden. Hur snyggt som helst. Dessutom rakade jag benet lite långt upp så det ser rätt lustigt ut men skit i det, blir det bättre och jag kan ta mig igenom fjällmaran på lördag så kan jag väl se ut hursomhelst! Jag tog cykeln till jobbet i morse eftersom Helena behövde bilen och visst känns det i senan, men det är inte den där skärande smärtan så det finns hopp. Jag rehabbar vidare med tåhävningarna och hoppas på det bästa. Kom igen nu senan, håll ihop!

En reaktion till “Jag vill cykla – del 2”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *