Jag vill cykla…

Jag drog på mig en ömmande hälsena under Ragunda 100 miles i helgen och eftersom det är Vemdalen Fjällmaraton på lördag så vill jag inte anstränga senan i onödan. Alltså åker jag bil till jobbet den här veckan. Känns mycket märkligt nu när jag vant mig vid att cykla, men jag törs inte utmana ödet. Ikväll är det dock träning med Egons som vanligt så då måste jag ju men det blir till att ta det lugnt. Vi ska köra teknikträning så tar jag det bara lugnt i transportcyklingen så ska det gå bra. Det har jag bestämt, precis som jag har bestämt att det kommer att gå bra på maran på lördag. Med hjälp av lite rehabövningar och Voltaren så…

IMG_3803
Rehab med improviserat redskap

För övrigt jobbar jag på en race report från Ragunda. Håll ut bara… 🙂

 

 

4 reaktioner till “Jag vill cykla…”

  1. Å fy faan! Hälsenan min gick ju åt fanders förra året på Cykelvasan, ingen kul grej alls. Ett tips (fast du har säkert redan koll), om du kan flytta bak clipset på cykelskon lite så avlastar du. Stort lycka till på lördag, önskar dig en fin dag på fjället! 🙂

    1. Det är inte så himla farligt. 🙂 Jag har alltid klossen så långt bak det går men jag testar att tejpa lite och det verkar avlasta otroligt bra. Det finns hopp!

  2. Rosa tejp är finfint. Jag använde det mycket på min hälsena och det fungerade bra så länge jag sprang långsamt. Så med tanke på att det är en mara du ska springa så ska det säkert gå bra, för jag gissar att du inte kommer sprinta så värst mycket mer än på slutet 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *