Kall och nöjd

Termometern visade -18 i morse när jag gick upp. Käkade frukost och funderade. Åka eller inte åka.
Bestämde mig för att åka och promenerade ner till Team Sportia och köpte en AirTrim och en finfin skidväst.

“You have failed me for the last time, Admiral”

Tog bilen upp till Tolvåsstugan på toppen av slalombacken. Njöt lite av utsikten över siljan som idag täcktes av dimmoln på låg höjd för att sedan ge mig ut i det perfekt preparerade 12 km-spåret. Tog avstickaren till Söderås och avlsutade med ett varv på 6 km-spåret också. Totalt fick jag ihop 21,5 km på 1 tim och 38 min. Bra jobbat av mig tycker jag. Särskilt i sträva kuperade spår som idag.

I morgon blir det nog en sväng upp till spåret vid motorbanan, “Kopparrännet” om kroppen och vädret vill. Det lär ska vara bra spår.

Tidigare Lite skidor och en sväng till sjukan
Nästa Är det här en cykelblogg eller?

One Comment

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.