Kallt och kort

Craft Glow Jacket
Bästa jackan och hjälmen på svaj

Jag har inte tränat vettigt på flera veckor och inte alls den senaste veckan. Det har varit  hälsena och förkylning och den här veckan har ”livet” kommit emellan och stulit min träningstid. Börjar känna mig seg och degig och blir andfådd för minsta ansträngning. Alltså tänkte jag mig ett par mils omväg för en timme lite tuffare körning. Åka hemifrån strax före 6 var planen. När jag vaknade vid 5 så var jag trött, tung i huvet och det kändes som förkylningen tagit om och landat i bihålorna. Övervägde att ignorera det men med bara 5 grader på termometern och en svintung ryggsäck packad med laptop och grejer från gårdagen tjänsteresa så valde jag att avstå. Ikväll hinner jag inte träna nåt (livet ni vet) så jag får hoppas att det känns bättre imorgon bitti för en Happymorningride istället.

Det positiva med kylan i morse var ju ändå att jag äntligen fick chansen att plocka fram min Craft Glow jacket igen! Bästa höst-/vinterjackan jag haft, men så sjukt varm att den är omöjlig att använda, för mig som svettas så mycket, om det är mer än en 6-7 grader varmt ute. Det negativa är att jag fått överge shortsen för långbyxor, känns jättekonstigt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *