Kan man inte träna får man göra annat

Jag fortsätter att vara förkyld. Inget träna idag men tillräckligt frisk för att vara utomhus en stund ändå. Tog med stora kameran och gick en promenad till det närmsta av våra vattenfall. Bilderna på fallet tog jag iofs med telefonen men ändå.

Det är rätt fantastiskt vad man åstadkomma med en mobiltelefon och ett par appar. På gott bloggarmanér tog jag även en ”behind-the-scenes”-bild.  Den blev ju rätt bra den också. 

Åket sedan ner till Vemdalen by för att möte upp Helena för en fika på Åtgården. Paj, kaffe och en hallonbiskvi som ni bara måste testa om ni går dit. Som hallonglass i en biskvi. Smått magisk faktiskt! På hemvägen blev det ett par fotostopp igen. Jag hade en bild jag såg på vägen ner som jag väntat i flera år på att ta men tillfället har inte kommit förrän idag.


Avslutade dagen med en liten fisketripp. Inget napp tyvärr men en skön stund vid tjärnen med kaffe och det är värt mycket bara det. Nytt försök imorgon när jag förhoppningsvis är friskare så jag törs vara ute lite längre.

4 reaktioner till “Kan man inte träna får man göra annat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *