Kittad för hösten

Hade ett ärende söderöver ikväll så jag passade på att stanna till på Åsarna Ski Center och käka middag. Ski Center har en Outlet där dom säljer bl.a. Craft-kläder till rätt pris. Jag har handlat en del del kläder där tidigare och presentkorten jag vann i söndags gäller ju där så jag tog en extra sväng igenom outleten ikväll och hittade en del bra inför hösten/vintern:

– Craft Active Bike Convert Jacket (till Cissi)
– Craft Active Rain Jacket
– Craft Performance Featherlight Jacket
– Craft Performance Stretch Jacket
– Craft Alpine Jacket

Ordinarie pris för den lilla högen är i runda slängar 5500 spänn.
Jag betalade 1950…med presentkort…rätt ok får man ju säga.
Perfekt nu när jag bestämt mig för att cykelpendla så mycket som möjligt även i höst/vinter.

Hörs!

En reaktion till “Kittad för hösten”

  1. Alltid gött att få tag i kläder till pangpris, skulle kosta multum om man köpte allt till ordinarie pris. Gillar att du bestämt dig för att cykelpendla så mycket som möjligt, ska göra det också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *