Kommentarer på bloggen

Nåt av det bästa med bloggen är när ni kommenterar inläggen. Dels för att jag får ett ansikte på vilka som läser, och dels för att jag får veta hur ni reagerar på det jag skriver. Ibland får jag kommentarer som är lite extra roliga och som på ett enkelt sätt sätter fingret på det jag krånglat med att beskriva. Som Saras i morse på det här inlägget:

Hahahahaha (”banta och lära mig cykla”) jag skrattar så hela jag guppar på köksstolen. Inget av det är ju något du behöver prioritera precis men just därför så kul, och hög igenkänningsfaktor. För det är ju precis den där typen av nonsens-tankar som poppar upp när en är på dåligt humör, och som en oftast kan skratta åt i efterhand (då en fått mat i magen).

Det är ju precis så det är. När man får härdsmälta i hjärnan och allt bara blir fel. 

Så kommentera mera, jag vill veta vad ni tycker och tänker! 

Foto: Helena Enqvist
 

5 reaktioner till “Kommentarer på bloggen”

  1. Försöker jämt få folks att kommentera mer på bloggen men nej det ska gillas och kommenteras hejvilt på Twitter/FB m fl ställen. Men det är ju på BLOGGEN man vill ha diskussionen! Them kidsterz 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *