Kompiskampen #1

Läste om CK Hymers ”Kompiskampen” på Facebook och tänkte att här finns det vinterträningsmotivation att hämta. Klart jag ska vara med på det.
Det handlar om att en gång i månaden från November till Mars, köra skiten ur sig i 20 minuter och se vad man presterar för snitteffekt. Den som är bäst och utvecklar sig mest vinner. Här finns det stora möjligheter då jag med mina 180cm över havet är lite underlång för mina 86 kilo. Såattsäga.

Hoppade således upp på trainern efter jobb, tvättstuga, middag, disk och lite annat. Laddade öronen med spellistan inför helgens hårdrocksspinning och bet ihop.

Gick väl skapligt får jag säga. 299W i snitt ger 3.48 w/kg vilket väl är godkänt tycker jag. Utvecklingspotentialen är enorm, jag ska väl sätta nåt mål tänker jag. Utan att ha funderat nåt djupare så rycker jag siffran 4 w/kg rakt ur luften bara. Ska räkna lite på det och återkommer med en eventuellt reviderad siffra.

Annars då?
Njae inte har det hänt nåt särskilt. Helena är fortfarande i huvudstan och det börjar kännas lite tomt.
Men! Jag har ju uppdaterat min hoodie-garderob med ytterligare en Craft-hoodie. Fick tag i en skitsnygg gul från längdslandslaget minsann.


Kom igen nu folk! Join the Kompiskamp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *