Kontoret på fickan, lunchträning + ANNAT

Kontoret på fickan ja, det har jag inte men eftersom det är helt hopplöst att få vettiga tvättider här i huset så jobbar hemifrån idag så vi kan ta en morgontid. Jag får mer gjort när jag jobbar hemma. Man kan ju tycka att det skulle vara tvärtom när det är nära till soffan och TV’n och bokläsarhörnet men icke så. Kanske är det just det att man kan ta små pauser i en bekväm miljö som gör att det funkar bättre?Jag ska köra ett discopass tillsammans med en kollega på Spin of Hope, det blev bestämt igår så nu dånar “Last days of disco” i mina lurar. Rätt pepp musik det där. Inte i längden kanske men en stund iaf.

Lyckades klämma in ett lunchpass tillsammans med Helena också. Lite rygg och bröst plus 20 minuter på löpbandet blev rätt lagom. 45 effektiva minuter.Och inte nog med det förstår ni. Körde RPM i kväll också. Tunt i deltagarledet men dom som kom körde för full sal. Roligt!

Nu blir det Sveriges Mästerkock och sen i säng med en bok tror jag.

Tidigare Gary Fischer och 29'ers
Nästa Cykelsommaren 2014 blir grym

2 Comments

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.