Köp en grym hoj – Fuji Auric

Jag körde ju sönder min SLM på Ragunda 100 miles, ramen sprack rejält i sadelröret och det täcks ju inte av nån garanti så det blev lite dyrt. För att fixa en ny XC-racer till nästa säsong då jag ska tävla igen så måste jag sälja min enduro-cykel. Så är ni sugna på en grymt roligt AM/Enduro som dessutom är en ren fröjd i bike-parken så ska ni slå till på min Fuji Auric 1.5 nu!

IMG_9195

19″ ram (jag är 180 cm)
Växlar Shimano XT 2×11
Bromsar Shimano XT, 180 mm skivor
RS Pike RC gaffel
RS Monarch RT3 bakdämpare
DT Swiss M1900 hjul
KS Lev Integra dropper post.

Gaffel och dämpare är helt nyservade och bytt packningar. I övrigt i fint skick. Repor efter användning finns naturligtvis.
Finns i Östersund. Kan skickas mot att köparen står för porto + ev försäkring eller andra kostnader i samband med frakten. Fler bilder kan skickas på förfrågan.

Nypris 40000:-, den blir din för ynka 29500:-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *