Kort om långt – skidpropaganda i Vemdalen

vemdalen skidor craft
Helena hade en plan att köra fyra timmar stakning på Vargens platta 7,5’a idag och det är väl kanske inte riktigt min melodi. Jag hängde på en timme med skateskidorna, sen tog jag min tillflykt till Vemdalsskalets 10’a. Fortsatte sen anslutningsspåret till Storhogna, upp på Katrina för en sväng i 8’an och sen ner en bit i anslutningen igen och hem till stugan genom skogen.  vemdalen storhogna craft skidor

Spåren idag var helt fantastiska. Det klassiska spåret var som räls och skatebädden var fortfarande på eftermiddagen manchesterrandig. Det blev 38,5 km innan jag var hemma, ungefär en mil längre än jag planerat men är vädret och spåren så här bra kan man ju inte sluta åka och gå in bara för att man blir lite trött.

vemdalen storhogna skidor craft bliz

2 reaktioner till “Kort om långt – skidpropaganda i Vemdalen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *