Kort rapport från CK Konsumtion

Fick väl min nya telefon igår då. Hade förberett mig på att få vänta nån vecka till men det gick fort. Gjorde inget alls.Mycket trevlig bekantskap. Även om det är min fjärde iPhone, har haft 3G, 4 och 5 tidigare, så känns den nyare och modernare än dom andra har gjort. Det är helt klart formen och den större skärmen som gör det. Det enda jag saknar som jag faktiskt trodde skulle komma är ett Widescreen-läge i kameran.

Igår kom även våra nya pannlampor. Inte dom senaste och starkaste men fullt tillräckliga och till ett sjukt bra pris. Vi köpte varsin Magicshine MJ-808 för 399:- från XXL. Det känns om att ryggen är nästan helt bra men jag törs inte utmana ödet så ikväll får jag nöja mig med att heja på Helena på Fugelsta by Night. Eventuellt blir det en lugn runda imorgon kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *