Kvällstur på Frösön

Ikväll fick vi uppleva en sån där härlig nästan magisk kväll på Frösön. På slutet av sommaren, strax innan hösten börjar göra sitt intåg. Klar och lite kylig luft, inte ett moln på himlen.
Vi körde upplägget att jag jagade Helena på stigarna och hon jagade mig på grusvägen.
Klart pulshöjande.

Fick chansen att testa nya Rocket Ron däcken rätt bra på allt från torr och hård stig till lerpölar. Tyvärr inga längre avnitt med lera så jag fick testa drivet bak ordentligt. Första intrycket är att dom är kvickare och biter bättre när det blir lite trixigare, bättre respons på styrningen. Den något större luftkammaren och stabilare däcksidorna gör dom lite bekvämare eftersom jag kan köra lägre lufttryck än på X-King.
Helt klart en mer pålitlig upplevelse än dom gamla Rocket Ron jag hade på Cuben från början.

Schwalbe Rocket Ron 2013

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *