Kvällstur runt viken

Det blev en liten sväng runt (Brunflo-)viken ikväll.
Det var trötta ben på oss båda men skam den som ger sig. Det var ju finväder om än lite blåsigt.

På väg genom Badhusparken. Fint väder och GoPro’n käckt på svaj.

Tyvärr fipplade jag till det med GoPro’n igen. Antingen har jag glömt ladda den eller så lyckades jag stänga av den när jag skulle räta upp den då jag upptäckte att den satt snett på styret.
Skitsamma, fel blev det.

När vi kom över på ”annersia” så kommer vi ikapp en herre på en vit Carrera som visar sig vara samme man som Helena träffade på häromveckan och som jag upptäckte att jag cyklat med på en tur med klubben i våras. Vi blev tre runt viken och delade bra på dragjobbet.
Dom fyra milen avverkades med drygt 31 km/h i snitt trots motvind på vägen hem. Bra skit!

På Frösön. GoPro’n fortfarande käckt på svaj.
Jag har haft min gamla Cube ute på annons på Blocket. Den har bara stått på balkongen och tagit upp plats men nu fick jag äntligen tummen ur i måndags och lade ut den. Det hörde av sig en kille från Kramfors nästan direkt som ville utöka sin cykelträning med MTB. Han kom hit ikväll och vi tog en tur längs Minnesgärde så han fick känna på den. Han blev helsåld! Han hade inte räknat med att det skulle vara SÅ kul och att cykeln skulle vara SÅ förlåtande och att han skulle kunna cykla SÅ fort på stigar. Han hade tänkt sig cykla mer på spånbelagda motionsspår, men nu fick han blodad tand och såg så där härligt äkta lycklig ut! Det är kul när ens gamla grejor verkligen hamnar hos ”rätt” köpare.
Lycka till med cykeln Fredrik, hör gärna av dig!

En reaktion till “Kvällstur runt viken”

  1. Tjenare Hasse!
    Som jag sa till dig igår så tackar jag för en riktigt trevlig affär! Helt rätt att sälja en cykel på, kul att få prova lite stigar osv som cykeln faktiskt är byggd och skapt för.

    Kul att du bloggar lite om din cykling, ska följa den!

    Hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *