Långa Lugnet – DNS

Vid det här laget så känner ni ju till att jag har problem med bromsarna på min cykel. Till förra helgens tävling i Sveg fick jag ett nytt bromsok men det hjälpte inte alls. Nu har cykeln varit på verkstad ytterligare en vecka utan att nån lösning hittats så jag fick låna en cykel till Långa Lugnet. En Kellys Hacker 90 27,5″ HT, full XTR och allt; riktigt trevlig sak. Tyvärr var den en storlek för liten så jag satt riktigt illa på den.

Fin men lite liten

Efter att gjort allt jag kunnat i justeringsväg så insåg jag att nån start inte var aktuell så jag tog på mig rollen som serviceman åt Helena och Karin Hedlund som kör D40, en nog så viktig uppgift.

I väntan på första varvningen

Om det var den exklusiva servicen som gjorde det vet jag inte men Karin vann i D40 och Helena kom tvåa i D30. Grattis tjejer!

D30-pallen

Man träffar ju alltid mycket roligt folk när man är ute på tävlingarna och Lugnet var ju inget undantag. Bl a så kom det fram en man som läser bloggen och hälsade, tyvärr hade du så bråttom så vi hann ju inte prata nåt och jag hann inte ens fråga om ditt namn så ge dig gärna till känna i en kommentar!

Det finns mycket roliga cyklar också. Den här Fatbiken med rosa hjul var en:

Nej, hon hade inte kört tävlingen men hennes sambo hade

Den här ganska kända Momsen var en annan. Tyvärr fick jag inte tag i ägaren.  

Allt som allt en bra dag i Falun även om det känns bittert att inte kunnat starta själv. När vi kom hem så tog jag den lilla cykeln på en runda för att cykla ur lite frustration. Det blev inte bättre när det visade sig att trots att jag satt som en kratta och fick ont, hade pangben och var i fin-fin form.

Nu laddar jag för tempo till veckan och hoppas att formen håller i sig. Sen får vi se vad som händer.

Glöm nu inte bort att fira mor idag!

2 reaktioner till “Långa Lugnet – DNS”

  1. det var jag som kom fram och hälsade! Var lite för stressad för att hinna prata tyvärr. Men hoppas vi kan snacka nästa gång! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *