Längdpremiär med kall mage

Det har kommit sjukt mycket snö på väldigt kort tid här vid stugan. Förra helgen var det barmark och det började väl snöa en bit in i veckan. Nu ser det ut så här.
Vansinnigt vackert med all snö som gör träden sådär ulliga och mysiga och en temperatur på -5. Det kan knappast bli bättre förhållanden att ta ut skidorna första gången för säsongen. Lättvallat och bra!

Jag upptäckte nu också när packade väskan hemma att jag behöver uppdatera mina underställ. Craft har ju kommit med en del nya till i år och jag blev nästan lite småkär i det här färgglada och skitsnygga med windstopper.

Har önskat mig windstopper länge men har liksom inte tagit tag i det. Jag har ett par boxer men det blir lite mycket med både det och vanliga. Så, jag kanske får slå till nu då. Det var faktiskt bra kallt om magen och den nedre regionen i vinden idag.

Nu ska jag knäppa en alkoholfri IPA och titta på när Helena vallar skateskidor inför morgondagen. Nån ska ju göra det också, titta på alltså.
IMG_5399

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *