Långpendling och bilbyte

Det blev lite fel i morse när jag cyklade till jobbet. Vädret var helt fantastiskt, solen sken och fåglarna kvittrade. Nästan vindstilla och som vanligt den senaste tiden låg tempen runt 5 grader. Friskt men inte jättekallt. Jag tänkte att jag skulle spä på dom 23 kilometerna till jobbet med några extra så jag satte iväg över Frösön mot Rödön för att där svänga ner mot Krokom. Det brukar bli ganska precis 3 mil. Nu föll det sig inte bättre än att bäst jag satt och myste i finvädret så glömde jag att svänga av på Rödön. Jag kom på det lite sent så det var liksom ingen idé att vända. Resultatet blev att Ytterån fick sig ett besök och jag fick en morgonpendling på 1t 39m och 48 km. Lite oväntat men det är ju alltid kul att överraska sig själv ibland.

[iframe height=’405′ width=’590′ frameborder=’0′ allowtransparency=’true’ scrolling=’no’ src=’https://www.strava.com/activities/327094540/embed/f233019bbc90497b7eda1b0a736bcbc6589b9468′]

Hempendlingen på kvällen sen blev raka spåret då vi skulle hämta ny bilen. I Ås blev jag omkörd av bussen och vem kliver av där om inte Henrik. Bloggare som han själv är insåg han att jag nog ville ha en bloggbild och fyrade av en serie när jag blixtrade förbi.

IMG_4161

Bilen då? Jo vi fick tag i en 2010’s V50 som är otroligt välvårdad. Ser nästan ny ut! Alldeles nyservad, friska sommar- och vinterhjul på alufälg. Knappt några stenskott ens och pedantskött inredning.  Känns som ett bra köp

Vi sätter den på prov direkt. Åker till Rättvik i midsommar med tre cyklar på taket. Ska bli intressant att hålla koll på vad den drar då. När vi provkörde stog mätaren på 0,43 i snitt.

Nu ska jag meka cykel. Tävling på fredag i Orsa, återkommer om det. Mors!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *