Leran är här

kläderpåkontor

Jag har ganska gott om utrymme på mitt kontor och tur är väl det. Höstblötan har anlänt och om det regnar, som i morse, så blir fredagsmorgnarnas Happymorningride ganska skitiga tillställningar. Det går åt en hel del plats att hänga leriga kläder på efteråt. Idag var jag extremt trött för övrigt. Egentligen hade jag bara velat lägga mig och sova vidare, särskilt efter att jag varit ut på balkongen och konstaterat att det regnade, men då hade jag bara ångrat mig. Det är ju ändå rätt skönt att cykla den där fredagsmorgonturen och få umgås med alla sköna kompisar till frukosten. Just idag var jag väl iofs inte så himla ”umgåsig”, jag har sovit för lite i veckan och tinnitusen är värre än vanligt så jag är duktigt mosig i skallen och får kämpa lite för att hålla humöret uppe. Helst skulle jag bara vilja sitta på en bergstopp och lyssna på tystnaden och stirra in i mörkret ett par dygn.

Imorgon kväll får ni förresten veta vad jag ska cykla på nästa år när det är tävlingsdags igen, Egons har visning på 2017 års modeller och visar dessutom upp två nya märken varav min nya hör till det ena. Har ni vägarna förbi Östersund så tittar ni in i Egons showroom på Prästgatan 5 mellan 10.00 och 16.00. Fika , titta och kläm är det som gäller!

4 reaktioner till “Leran är här”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *