Listdags – 5 saker att se fram mot

Helena utmanar med en riktigt trevlig lista så jag tänkte till lite och lyckades prestera en egen. Vanligtvis har jag svårt att krysta fram listor men nu när både höst och snart även vinter står framför dörren så finns det gott om längt.

Nästa års cykelsäsong
Jag blev så grymt taggad efter att ha kört Tempo och GP så nu vill jag ju inte att det ska vara slut redan. Dels för att det var så jäkla kul i sig, men jag tror att det kommer att ge otroligt mycket även för MTB-cyklingen.

Snö och skidåkning
Jaaaaa! Fram med vallastället. Fram med vallaboxen. Ut och njut av gnistrande snö i härlig vintersol. Även fram med slalomskidor och susa nerför pisterna.
Förhoppningsvis kan jag investera i skateutrustning i år också.
Vilken vinter det kan bli!

September och oktober
September är ju redan här och jag njuter i fulla drag, luften börjar bli krispigt fräsch och naturen tar nya färger. Snart kommer oktober med frostnätter och kanske, kanske, kanske den första snön nere vid stugan.

Fjällturer
Nästa helg blir det fjällcykling i Vålådalen med nyfunna cykelvänner, och helgen efter en kort helgvandring till Blåhammaren. Ge mig höstfjäll!

Helg

Just sayin’…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *