Lite kyligt idag

Imorse vill inte bilen starta när vi skulle iväg till jobbet. -26 och dåligt batteri är väl inte den bästa kombon kanske. Nåväl, det är ju egentligen inget större bekymmer. Jag gick upp i lägenheten igen och bytte kläder, hoppade upp på fatbiken och rullade iväg. Jag glömde dock att tänka innan jag drog. Jag tog på mig det tjockaste understället på överkroppen men hoppade över långkalsonger och tog överdragsbyxor istället. Hade varit helt perfekt om det inte varit för att jag glömde pumpa däcken. Den stora luftvolymen och låga trycket i fatbikedäck gör att dom är väldigt känsliga för temperaturväxlingar. I går när vi var ute var det bara -15 och jag hade en aning lågt tryck men inget som störde. Idag när temperaturen sjunkit med tio grader blev det till att åka  på fälgen i stort sett. Det gick rätt tungt. Och blev rejält svettigt. Hoppas nån av dom andra som cyklar till jobbet har en pump med sig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *