Lite nervös då kanske

Imorgon är det premiär för mig på LVG-tävling. Jämthjulingen här i stan. Start klockan 11.00 utanför rådhuset och målgång på Stortorget. Blir det bra väder finns chansen att det är en stor publik att skämma ut sig inför.

Det som gör mig lite nervös är det här med klungkörning. Det har jag ju bara ägnat mig åt på Siljan Runt och Vätternrundan förut så hur jag ska hantera hetsen i en tävlingsklunga vet jag inte. Avslutningen på loppet är lite spännande också.
Efter Frösöbron ska vi höger ner i avfarten (en sån där ”kattsvans”) mot Strandvägen och sen en snabb raksträcka för att avsluta med 90 grader vänster och målspurt uppför till Stortorget.
Det är alltså upplagt för stress och hets och körning för placering. Jobbigt. Otäckt.
Jag kommer att ta en passiv hållning och vara jävligt uppmärksam på vad som händer runtomkring.
Med tanke på avslutningen så vore nog det bästa för mig att det går rätt fort från start så jag slipper vara med i nån klungspurt.
Eller vad vet jag egentligen. Det kanske det inte alls är.

Vi är iaf redo cykeln och jag.
Ni hejar väl?

Ready for race. Typ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *