Lite sent men ändå

Det blev ju inget bloggat igår så ni får hålla tillgodo med gårdagens rapport till lunch idag istället.
Travade väl iväg till gymmet och gav stakmaskinen en rejäl omgång. 5x1000m/2min vila. Vem som som blev tröttast, jag eller maskinen, framgår väl rätt tydligt av bilden:

Som tack för besväret så gav mig maskinhelvetet en rejäl träningsvärk i triceps. Bålen tackar och bockar också då den var lagom crispig sen bålpasset i måndags. Har kört dubbla pass mån-tis-ons så idag hoppar jag över lunchträningen och laddar för når skoj på trainern ikväll. Det luktar lite tröskel, 3×15/5 kan väl vara kul?

I övrigt så har det kommit lite snö inatt. Några enstaka cm som inger lite hopp om skidåkning till helgen. När jag tog bilden var det fint ute. Nu är det bara grått. Gått = moln = bra, för då kan det komma mer snö. Hörs!

En reaktion till “Lite sent men ändå”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *