Lite skidor, fika och GULD-valla

Dagen fick inledas med 18 km skejt från Storhogna till Vemdalsskalet och tillbaka. Våran termometer visade -11 men den mår visst inget bra. Sanningen låg närmare -17 så det blev lite kylslaget kan man säga.


Solen står ju rätt lågt så här års så den värmer ju inget nämnvärt men jösses vilket ljus vi har. Det finns alla möjligheter att ta dramatiska och vackra landskapsbilder just nu.


Efter lite dusch och uppvärmning tog vi med pappa ner till Åtgården för lite fika. Det är utan tvekan vårt absoluta favoritfik. Litet, väldigt mysigt och supergott bröd. Just idag var jag rätt hungrig men det har varit en Focaccia på tallriken…


Vi passade även på att göra ett besök på Keo’s Sport, ni kanske såg ”Tina i Fjällen” på TV4, hon köpte lite grejer där, han har mycket gamla roliga saker. Vi hittade några sköna valla-rariteter för ganska få pengar. Hur användbara dom är återstår att se men vi köpte dom mest för skoj-värdet.


Nu hänger vi i soffan och fåtöljerna och myser lite innan middag. En och en halv veckas ledighet kvar, jag njuter i fulla drag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *