Lite skidor och en sväng till sjukan

Kom igång sent i morse efter lite ofrivillig sovmorgon, inte längre än till åtta iofs men ändå. Efter lite förhalning så lyckades jag få på lite Blå Extra under skidorna och gav mig ut. Spåren vid IK Jarl har tagit mycket stryk när det töat och bara elljusfemman är åkbar. Den är inte i nåt vidare skick den heller så det är lite nervöst att åka. Mycket skräp och spännande kurvor efter utförskörningarna.

Det blev en knapp mil innan det var dags att bege sig hemåt och göra det jag är här för att göra; hjälpa till. Jag fick iaf testa nya pjäxorna och kan konstatera att det var pjäxorna det handlade om i min jakt på mina skidors konstiga beteende. Det blev nya modellen av den jag redan hade. Salomon RC Carbon.

Nu shooz

Min högerfot verkar dock vara lite mindre än den vänstra så det får nog bli en extra tunn strumpa i den pjäxan framöver. Ska även prova att köra med mina Superfeet lite mer. Dom har ju ju annars i mina Lundhagskängor och i både MTB-skorna och LVG-skorna där dom gör stor skillnad.

Hade tänkt att jag skulle hinna ner på gymet här intill och få till en timme på löpbandet innan middagsdags men Helena lyckades få iväg mig till Vårdcentralen för att få min onda arm röntgad istället. Jag hade räknat med att få tid på måndag eller nåt, men dom tyckte jag skulle komma ner på en gång, så eftermiddagsträningen fick stryka på foten.

Fin uppfinning av Hr. Wilhelm Röntgen

Inget trasigt, ”bara ont” som får självläka med hjälp av Voltaren. Tack för det.

Nya tag i morrn, ut tidigare på långtur, Tolvåsspåret lära vara i toppskick med ”räls”.
Hörs.

En reaktion till “Lite skidor och en sväng till sjukan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *