Livet just nu


Man hör ofta att man ska följa sitt hjärta. Jaga sina drömmar och göra det man vill. Ja, kanske är det så, men det är ju inte alltid så lätt kanske. Jag har haft lite tur och en stöttande familj och sambo som gjort det möjligt.

För er som inte följer mig i övriga sociala media eller bara tittar in då och då eller kanske rent av är helt nya här så jobbar jag i vinter som pistmaskinsförare. Nåt jag drömt om och jobbat för under en längre tid att få till. Det innebär att jag och Helena är särbos under nästan ett halvår men än så länge fungerar det bra även om det är tomt och lite trist.

Jag jobbar ju då nätter och tidiga morgnar vilket ger mig i stort sett hela dagarna lediga. Inga problem egentligen att ge sig ut och åka skidor alltså. Tyvärr är jag oftast väldigt trött så det blir ändå inte så mycket som jag kanske skulle vilja.

Så ser livet ut just nu.

En reaktion till “Livet just nu”

  1. Jag tror som du är inne på själv att det inte bara handlar om tur utan också om att skapa förutsättningar, så som du har gjort. Om man vågar drömma högt (sätta mål och prata om dem) så brukar det i många fall bli så att saker och ting tycks ”trilla på plats”. Du är grym som visar att det går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *