Löpning, cykel och jävla cykeldator

Helena var iväg och körde styrka med en kompis i morse så jag tänkte att jag hänger väl på till gymet men nån styrketräning var jag inte intresserad av. En timme på löpbandet kändes mer som min grej så så fick det bli. Efter det så fick soffan långbesök under Liége – Bastogne – Liege.

Söndagen avslutades med närmare 2,5 timme på lvg-cyklarna. Turen gick Kännåsen – Kattstrupeforsen – Krokom – Dvärsätt – Rödön. Drygt 61 km lugnt och fint  med 66%HRMax i snitt.
Skön runda som startades i 13-gradig värme, årets första riktigt varma vårkväll. Tyvärr har jag inga fina data att vissa då min Edge 705 vägrar spara rundorna i bland. Det går att se dom på Edge’n men dom finns inte tillgängliga som .tcx för att överföra till Garmin Connect/Funbeat. Jävligt irriterande.

Nu blir det sängen.
Hörs.

Tidigare ...och sen cyklade jag hem också
Nästa Våren är här

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.