Löpning, o-fiske och KOM

I söndags regnade det ju så man kunde bli knäpp. På kvällen höll det iaf upp så vi kunde komma ut på en löprunda på fjället men jösses så blött det var. Nu spelar ju det inte så jättestor roll eftersom det fjällöpning är helt fantastiskt i alla väder.  

Foto: Helena
 

Helena jobbar och åkte tillbaka till Östersund i går morse medan jag är kvar i stugan med farsan som är uppe på besök. På hans att-göra-lista stod bl a ett besök på Åsarna Ski Centers outlet. Dit åker jag ju gärna, det mesta av mina träningskläder är köpta där. Craft, OneWay och Fischer bl a till sjukt bra priser. Jag hade inte tänkt handla nåt men fann mig själv vandrande in på skoavdelningen för en gångs skull. Och minsann, hittade jag inte nåt där också.  

Billigt!

Jag hittade ett par Inov-8 TrailRoc 245 för 749 spänn! Halva priset. Provtur imorrn. Sen hem och ge sig ut på KOM-jakt. Jag bommade ju med ynka 9 sekunder sist men nu tog jag den med 35 till godo!  Kul att solen visade sig och gav tillfälle till lite fin utsikt över Storhogna.  

Hann med att fiska lite också men det blev inget med hem. Ett par hugg som jag inte lyckades kroka men så är det ibland. På’t igen bara. Nytt försök imorrn om det är väder för det.   

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *