Lugnt, det är lördag

Vaknade i morse med ett tungt huvud efter gårdagens visserligen milda, men ändock migrän. Bredvid mig hörde jag Helena sova tungt med snoriga andetag. Utanför sken solen som aldrig förr och det var relativt, med Jämtlandsmått i april mätt, varmt. En perfekt dag för en lugn återhämtingsrunda på racern, (inte räsern som vissa envisas med), med andra ord.

Efter lång och mysig frukost i TV-soffan tog vi rundan Kännåsen – Landsom – Dvärsätt – Rödön – Frösön – Bolaget på stan – Hem.

Det märktes väl att kroppen inte riktigt var i form, pulsen skenade och syran kom tidigt. Helena fick gå ifrån uppför så hämtade jag igen på slätan och utför. Jag lyckades iaf hålla mig i Zon 1 för lite återhämtningsträning så jag är nöjd. Dessutom lärde jag mig fota i farten! Det ni! 🙂

Nu blir det pasta med sparris och gott vin. Trevlig helg på er!

Bilder:

Helena rycker ifrån uppför
Trött gubbe
Älskad men tung alu-Bianchi.
Oviksfällen från Rödö-bron
Älskad Bianchi på Rödöbron
Åreskutan i fonden

Tidigare Gårdagens hempendling
Nästa Dagens ros

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.