Lunchlöpning och dagens I-landsproblem

Jag måste nog skaffa ett par ”vanliga” löparskor igen. Här hemma har jag bara mina Inov-8 TrailRoc och dom går INTE att springa på slätmark med. I stugan har jag ett par Salomon Speedcross 3 som funkar hyfsat men sulorna slits så hårt, men vad spelar det för roll ändå när dom är där? Det som stod till buds idag var således ett par gröna hårda tunga saker med helt okänd uppbyggnad från SOC eller dom superlätta mjuka Nike Freerun-kopiorna för 300:-. Det fick bli kopiorna. Som att springa med skumgummi på fötterna ungefär. Men hellre det än att riskera benhinnor och vader med dom där hårda gröna sakerna.

Det blev en sväng runt Krokomsviken – 4,2 km helt platt på asfalt. Lagom långt för nåt som kanske kan kallas snabbdistans på lunchen. Avklarat på knappa 22 min är det ju helt klart godkänt fartmässigt även om det absolut inte är det som är målet med träningen just nu.

Frågan är nu om jag ska kosta på mig ett par skor eller härda ut till vintern och då springa i Salomon eller IceBug (som iofs också ”bor” i stugan). Kanske bara ta ner Inov-8’en till stugan och ta hem Salomondojjorna istället? Enklast och billigast.

[iframe src=’https://connect.garmin.com/activity/embed/900277573′ width=’465′ height=’500′ frameborder=’0′]

2 reaktioner till “Lunchlöpning och dagens I-landsproblem”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *