Måndagsmåndag

I morse var det fan ingen lek att ta sig ur sängen. Två dagars promenerande och rännande i affärer i Stockholm sätter sina spår. Särskilt som jag vaknade klockan fem i går morse och inte kunde somna om av nån anledning. Flyget hem från Arlanda gick 21.30 och vi landade hemma på Frösön vid 22.30. In i bilen och hem och packa upp och i säng vid 23.30. Jättekul när klockan ringde vid fem.

Jag lyckades iaf samla ihop så mycket energi att jag fått en hel del gjort på jobbet. Piggade upp mig med lite lunchträning enligt plan i dagens tidigare inlägg.

20 minuter på löpbandet sedan 20 minuter rygg/bröst. För ovanlighetens skull så var det fullt bland fria vikterna. Det var visst pec-day idag. Jag fick därför tänka om och köra lite annorlunda än jag tänkt då hantlarna jag ville ha var upptagna men nog fan blev jag trött ändå.

Nya skorna jag köpte för en spottstyver i helgen var helt makalöst sköna på löpbandet. Som att springa i bekväma tofflor. Billigt märke – Swischlogga 1-0 liksom.

Hörlurarna i trä, Grape O310 Bubinga, har hårdtestats i dag också, dom är helt klart gjorda för att användas med mobil, när jag kopplade in dom i datorn så blev det lite skrälligt ljud men i iFånen är dom kungliga.
Att 1USD för varje sålt par går till miljöarbete för världens skogar känns bra.

Avslutar dagen med att hänga i soffan med en kaffe efter att ha varit och kört skiten ur mig på Helenas spinningpass. Hon är fan inte riktigt klok. Tur det, annars hade det inte blivit så bra pass!

Så, vad händer på cykelfronten då? Tja inte mycket idag. Imorrn ska jag filma för RPM-licensen, det kanske är lite cykligt? Om inte så närmar sig Billingeracet med stormsteg. Som jag längtar. Jag kör väl en favorit i repris här då. I slutet på filmen vid 19.26 har ni en stil(l)bild på mig när jag går i mål med fullt fokus på att stänga av min Garmin. Viktiga saker det. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *