Massage och vila

Alltså.
Jag har ju haft problem med ryggen och neråt Ichiaseriet till ett tag nu. Kiropraktorn löste det mesta men det har inte velat gett sig riktigt ändå. Småvärk och obestämbart molande mest hela tiden när jag inte ligger ner.

Så idag lyckades jag äntligen ta mig iväg till en massös och få lite genomknådning i det ömma partiet. Så dumt att jag inte gjort det tidigare. Jag var vansinnigt stel i undre delen av rumpmuskeln, alldels där den övergår till baksida lår. Just ju känns det ypperligt bra, hoppas det håller i sig. Jag ska nog ta och göra det till en vana, jag menar, jag har ju friskvårdsbidrag och känner massösen. Hur mycket bättre kan det bli?Massage innebär även träningsfritt så nu sitter jag här i soffan med nya numret av Kadens medan Helena kör skiten ur trainern med trösklar. Hon ser stark ut.
Snart kaffe och Historieätarna på TV.


8 dagar kvar, sen kommer Tomten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *