Mekskolan – byta styrlinda

Jag har länge tänkt att jag ska ta och göra en serie med enkla mektips men det har liksom inte blivit av. Nu när jag går hemma och är förkyld och inte kan cykla i det fina vårvädret vi har fått så passar jag på. Orken räckte inte till nåt som kräver en massa verktyg och grejer idag så den första delen i ”Mekskolan” blir att byta styrlinda. Det finns alldeles säkert dom som gör sånt här betydligt bättre och snyggare än jag men principen är ändå densamma. Det blir i videoform, betydligt enklare än att ta en miljon bilder för att visa, så får ni höra min förkylda röst också vilket i sig var intressant, för när jag hör mig själv förkyld så låter jag mindre konstig i mina egna öron än annars.

Mekskolan del 1 – byta styrlinda:

[iframe width=”900″ height=”506″ src=”https://www.youtube.com/embed/AERaUM72muU” frameborder=”0″ allowfullscreen]

2 reaktioner till “Mekskolan – byta styrlinda”

  1. Kul med film (och bra!). Jag cyklar bara räser typ två gånger per år men styrlindan måste bytas. Den har liksom börjat glida lite på ett ställe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *