Men så liten och söt då!

Jag var in på Egons och surrade lite häromdan och har ett tips till dig som söker en landvägscykel modell mindre. Dom har en riktigt snygg begagnad 46 cm Fuji Roubaix 2012, alu med gaffel i kolfiber och nya Tiagra. Väger under 9 kg och har endast gått 11 mil. Nypris 11995:-, den kan bli din för 7.000:-
Är du intresserad så ring Kim på Egons, tel 063-514577För övrigt så känns det klart och tydligt att jag har varit och kört överkropp
på Fristilen. Rygg, bröst axlar och armar fick sig en duvning. Jag
glömde tyvärr helt bort att ta bilder, både på träningen och
spegelselfie efteråt så frågan är om den öht har ägt rum.

Ikväll tänkte jag ge mig på det som Helena kallar Fakirintervaller, rapport om det lär dyka upp senare. Nu är dags för lite mellanmål.

Äta bör man. Och vila. Men mer om det i ett annat inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *