Mjölksyra till frukost

Morgonens tempopendling gick rätt skapligt i det fina vädret.
Det var en sån där frisk och härlig vårmorgon, +2° C och sol, som faktiskt värmer, från klarblå himmel.
Första milen till jobbet innehåller en nästan 5 km lång backe som håller 2% lutning hela vägen. Ett mått på hur stark jag är, är om jag fixar den med 25km/h eller snabbare. Idag låg jag precis under 25 men fick ändå ihop ett snitt på första milen på 25.7, det är bra det så här tidigt på året.
Dom återstående 13km snittade jag 34.5 km/h. DET är jag sjukt nöjd med! Snittet på hela sträckan landade på prick 30km/h. Snittpulsen skenade iväg till 83% av max, härligt med lite mjölksyra till frukost! 🙂

En reaktion till “Mjölksyra till frukost”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *