Morgonlöpning 

Började en ny vana(?) idag med att springa till jobbet. Jag tänkte försöka göra det ett par gånger i veckan, det är ju bara 5 km enkel väg så det är en rätt lagom start på dagen. Sen ska jag ju springa hem också, återstår att se vad benen tycker om det nu när dom inte har sprungit nåt på hela vintern. Ett litet bekymmer är att omklädningsrummet på jobbet ligger i ett annat hus. Det blir tungt att släpa på schampo och handduk i ryggsäcken så jag har det på kontoret. Det tar 20 minuter att knata upp dit, hämta prylar, knata iväg till duschen och tillbaka igen.

På tal om ryggsäck så måste jag nog skaffa ytterligare en till den växande samlingen. Jag tog min Haglöfs Ardent cykelrygga i morse och den var [i stort sett] oduglig att springa med eftersom den är formsydd för en framåtböjd cykelposition och inte håller sig still mot ryggen. Min Salomonväst är för liten för att få med allt och den vanliga matlåde-säcken har för dåligt bärsystem så den skumpar och far för mycket. Så tips på bra, och gärna billig, löparrygga på 15-20 liter mottages varmt!
löpning craft sportswear morgonjogg

2 reaktioner till “Morgonlöpning ”

  1. Skönt att kunna springa till jobbet. Jag har en Haglöfs Ace (tror jag den heter…) som jag tycker gör jobbet, men det beror ju på vad man vill ha med liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *