Morgonpendling och kvällsintervaller

Jag var så galet trött efter intervallerna igår kväll att jag överhuvud taget inte orkade blogga nåt. Hängde i soffan och kollade på SVTPlay. Sista avsnittet av den förnämliga serien Sveriges Skidhjältar. Fem entimmesavsnitt om längdlandslagets väg mot VM i Falun som börjar imorgon. Ni hinner se den om ni snabbar er… 🙂 Det finns f.ö. en serie om Norges skiddamer i samma anda som är lika sevärd. Klicka in här för den.

Intervallerna var sjukt jobbiga. Två omgångar med 10×70/20 med fem minuters vila mellan. Trötta gubb-ben vill inte prestera tillräckligt för att skjuta upp pulsen sittandes så det blev till att stå i intervallerna. Ryggen tyckte väl att det var lite sädär. Det kändes idag också och med den extra tyngden från ryggsäcken var det lite jobbigt faktiskt.

Jag tror inte jag somnade förrän halv ett i natt. Det känns idag. Det gick fint att cykla till jobbet men nu är jag hängig och har ont i huvet. Inga tendenser till sjukdom, men rejält trött. Det är torra vägbanor häruppe nu. Lite isigt på korta sträckor men inget som hindrar egentligen om man är försiktig. Hade medvind nästan hela vägen och den lär väl inte vända innan jag ska hem så det bli skoj. Det blev inga bilder i morse så ni får hålla tillgodo med en  bild från i höstas. Ha en fin dag så ska jag knåpa ihop nåt åt er att läsa i kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *