Mörkret lockar

Eller snarare ljuset som pannlampan ger i mörkret.
Jag och skägget tog en sväng i mörkret när regnet upphört i går kväll. Mörkercykling med lampa är nåt väldigt speciellt. Även om man kan stigarna utan och innan så blir man liiite osäker och man törs inte riiiktigt trycka på som man vill. Är det sen blött, lerigt och halt som igår så blir det extra spännande.
Men.
Man upptäcker även att om man lärt sig svänga och få fast framhjulet, och inte ser att det är halt för att det är lite skumt i mörkret, så blir det ett [ganska] kontrollerat bakhjulssläpp istället för en vurpa för att man spände sig när man såg att det var halt.
Bra skit!

Bedrövlig #spegelselfie

Jag sportade mina nya Craft Zero Run socks i kväll då jag tyckte att dom tunna ullfrottéstrumporna var lite varma igår. Grymt sköna strumpor inköpta för en spottstyver på outlet. Ska köpa några par till tror jag.

Najs med nytt på fötterna

Alldeles ovanför starten av lederna som utgår från IK Jarl så hittade jag en avverkningsmaskin vid kanten av skogsvägen. Undrar om man behöver vara orolig för att nån kommit på att dom ska avverka i Jarlskogen? Hoppas INTE det. Det låg lite ris och småträd vid hagarna så jag hoppas att det bara är hästgården som ska rensa lite.

Otäck maskin

Idag bär det hemåt Östersund igen. Ett gäng timmar på E45, tjohoo.

En reaktion till “Mörkret lockar”

  1. Det där med bakhjulssläppet tänkte jag också på igår. Det hände flera gånger – men det gick bra varje gång; rätt coolt – det gör ju liksom inget att det släpper.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *