När det regnar ute

Tar vi cyklarna och sticker ut en sväng. Helena skulle köra intervaller och jag hängde på som sällskap. Jag körde spinning strax innan så lite rull för att lätta upp benen kändes bra. Jag tog den gamla Cuben, Helena gamla som är lite liten för mig men det för den ju bara lite roligare att leka med.

Hellre än bra

Jag fick ett litet paket med en ny kassett till tempohojen och nya grepp till MTB’n idag.

“New in”

Jag kan inte begripa varför en tempohoj i övre segmentet är specad med så lätta växlar som 11-28. Jag provade i onsdags och det är helt hopplöst glest mellan växlarna. Nu blir det 11-delat 11-23 vilket passar betydligt bättre.

Greppen är jag väldigt nyfiken på. Har läst att dom ska vara grymt bra i alla väder. Återkommer med liten recension framöver.

Vi har även produkttestat lite ikväll.

Ben & Jerrys – Häagen Dazs 0-1

BJ i all ära men jag tycker dom är alldeles för söta, för mycket barnsmak. Det här var mer i min smak. Den får 4 glasskulor av 5 möjliga.

Sov gott nu! Imorrn är vi halvvägs till helg igen. En helg som denna vecka bjussar på Långa Lugnet i Falun. Tjoho.

Tidigare Kommer jag att dö nu?
Nästa Hur man firar sin födelsedag 

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.