Naturen som konst

Jag försöker att hitta nya uttryck för min fotografi och inte fastna i ett fack. Inte för att jag känner att jag gjort det, men jag vill utmana mig själv och utvecklas på ett kreativt och inspirerande sätt. Jag har i många år stått stadigt i naturfoto men har ju, som ni som följer mig märkt, svängt lite och gått tillbaka till analogt och svartvitt foto där ju allt började för mig en gång i tiden.

En tanke jag har är att kombinera de två, med en förhoppning att kunna göra bilder som är mer som konst och måleri än rent naturfoto – det låter mer högtravande än jag egentligen menar men ni fattar nog… 🙂

Ikväll tog jag en promenad runt i ett skogsparti där jag vet att det rör sig mycket rådjur. Trots att det började bli mörkt tog jag med mig kameran ”för man vet ju aldrig”, och det visade sig ju vara ett bra drag. Även om det nu var digitalkameran jag hade med mig så blev det precis en sån bild jag tänker mig att jag vill göra mer av på analog film.

Bildfakta
"Rådjur"
Kamera: Nikon D500
Objektiv: Nikon AF-S 300/4 PF med 1.4x förlängare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *