Nej, vad trist!

Jag insåg just att Cykelvasan och AXA Fjällmaraton förmodligen krockar nästa år.
Skit.
Hur gör jag nu…?

—–

Jag har haft en tung träningsperiod nu ett tag. 9-dagarsvandringen vi gjorde blev ju mer som lågintensiv träning än rekreation insåg jag när jag kom hem och ställde mig på vågen. Benen sade samma sak. Vila!
Men, nej nej. Inte med tre veckor kvar till Lidingölöppet inte. Kör på bara.
13 pass (sju spinningpass och sex löppass) på två veckor och då har jag ändå haft två vilodagar/vecka = dubbla pass vissa dagar. Som igår, spinning på eftermiddagen och löpning med backintervaller senare på kvällen.

Gårdagen pass med invävda backintervaller var f.ö. jävligt kul! Vi sprang 3 km och sen körde vi max i 10 sek upp för en backe och vilade genom att gå ner igen. Upprepade fyra gånger och sprang sedan hem lugnt och fint. Det känns som formen finns där bakom den slitna fasaden. Lite vila på det här så ska det nog gå rätt skapligt att ta sig runt dom där 3 milen på lördag.

Idag blir det endast spinning och imorgon blir det sista löpträningen innan vilodagarna före Lidingö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *