Nejdå, jag har inte gått under jorden

Jag har bara varit så jäkla trött efter Spin of Hope och några dagar med dålig sömn så jag har helt enkelt inte orkat blogga, men nu är jag vaken igen!

Spin of Hope blev en formidabel succé för oss på Fristilen. Många kom och cyklade och under dom timmarna vi hade öppet hus med fika, lotteri och prominenta gäster så var det inte mycket utrymme att röra sig på inne på gymet. Vi hade bla. Helena Appelqvist från Sveriges Mästerkock som bjöd på smoothies och storsjöodjuret Birger som minglade till både barn och vuxnas förtjusning.
Helena och Hanna hade bra ös på sitt pass:
Birger visar prov på taktkänsla:
Hemma har jag börjat att byta grejer på Bianchin, jag väntar fortfarande på framväxeln från CRC som verkar ha skickat med nån engelsk snigelpost, så jag kan inte göra det klart men hjul och veparti har fått komma på, ikväll ska väl vajrar och styrlinda dit.
Tur man har en förstående sambo
Jag mötte ett par hästar på väg till jobbet i morse och fick med en bild i tidningen. Kul att det händer nåt på mornarna. Det gick bra för hästarna också.
Oväntat möte på E14
I eftermiddag ska jag iväg till Vintersportcentrum och göra laktat- och maxpulstest.
Ska bli spänande att se om vinterträningen har gett önskat resultat.
Återkommer om det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *