Nöjding på semester

Hej! Ursäkta dåligt med uppdateringar här. Jag har semester och har därmed tagit lite ledigt även från internet och sociala medier. I år är det mer huvudet som behöver semester än kroppen. Hjärnan behöver också vila vet ni. 

I söndags körde jag Mörksuggejakten i Rättvik. För tredje året i rad var det en sjukt varm och dammig historia. Placeringsmässigt som vanligt inget att skryta med. Målet för i år var att seeda upp mig till startled 8 i Cykelvasan. Jag fixade det med marginal så jag är nöjd med det, men lite bitter att jag tog lite för lugnt i startbacken för jag var bara 1.17 från startled 3.  

Nöjding i gräset
 

Efter att helvilat i måndags blev det fjällöpning i går. Lugnt och fint på steniga stigar och över myrar. Provade nya löparvästen från Salomon och kan bara konstatera att den sitter som en extra hud. Man märker knappt att den är där. 

Nöjding på fjället
 

Avslutade tisdagen med en sväng till en av tjärnarna här i närområdet. Efter ett misslyckande med dåliga knutar i måndags kväll, med tappad fisk och förlorad fluga som enda resultat, visste jag iaf vilka flugor som var gångbara. Fisken var inte lika på hugget i går men efter lite väntan så fick jag upp en riktigt fin Regnbåge på knappa kilot. 

Idag blir det cykling igen. Ordningen återställd. 

Nöjding vid tjärnen
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *