Nu äntligen börjar det

storhogna_snö

Snön är på ingång, spår- och pistmaskiner står redo att göra manchester och spårprofiler.
Jag vallade upp våra skateskidor igår och på tisdag blir det premiär på snö på skidstadion i stan.
Jag ser via webkameror hur snön lägger sig i Storhogna och har ingen som helst lust att sitta instängd på ett kontor.
Drömmer om att åka skidor, elda i brasan och läsa böcker i stearinljusets sken.

Kan man få tjänstledigt med fullt betalt fram till april?

 

Tidigare Vinterlöpning - en skofråga
Nästa Skidpremiär på stadion

4 Comments

  1. Om du får tjänstledigt så säg till, då vill jag också ha. Med lön självklart 🙂 Ska bli kul att cykla hem snart. Ska bara låta det snöa och mörkna lite till. Blir mer spännande då!!!

  2. Å vinter! Nu är det vitt och slirigt värre var det att cykla oplogat på tanträsern till jobbet idag. Men vad gör väl det? Jag längtar till jul känner jag. Lediga dagar att ägna sig åt längdskidåkning och glöggdrickande inne i soffan under en filt, med raggsockor på.

    • Det kunde gott vara lite kallare. Åh, glögg ja, jag hade en slatt kvar sen förra året jag drack upp för några veckor sen när jag krupit runt under stugan och frusit en hel dag. Gjorde inte alls ont… 🙂

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.