Nu blir det åka av

Som jag skrev i bloggen så blev jag galet sugen på att köra Norrlandsmästerskapen efter DM-bronset. Det var bara det att jag isf ville ha en tempohoj och inte köra på min linjecykel. Tävla på lika villkor liksom.

Jag slängde ut frågan på Facebook och Twitter om det fanns nån som hade en att låna ut men fick inga svar. Det visade sig sedan att jag hade en bekant som gärna lånade ut sin. Vad jag inte hade räknat med var att det skulle vara en så kompetent sak:

På bilden har jag monterat mina Cosmic-hjul istället för originalhjulen från Fuji. Det som inte är med bilden är dischjulet.

Jo. Visst.

Tror ni inte han hade ett dischjul också.
Jag bockar och bugar djupt och tackar supersnälla Lars för lånet.
Hur jag ska återgälda det vet jag inte.

Nu är det bara att göra inställningar och vänja sig vid cykeln så kommer det här att bli riktigt kul!

Här har ni kvällens premiär på Strava:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *