Nu kommer snön!

Vi visste att det skulle komma en rejäl hög med snö under lördag/söndag med start vid ettiden så vi stack ut vid elvatiden och hann precis runt två varv i 8’an på Katrina innan det drog igång. Vi fick ett par cm under dom sista km men det var hanterbart och inga problem men man är väl inte överdrivet snygg efter en sån tur.


Efter lite fika och herrarnas Tour de Ski åkte jag upp till Sportshopen på Storhogna och fick hjälp att kapa 2 cm på mina skatestavar till det facila priset av 50 spänn. Dom stavarna ska bytas ut så fort jag har råd då dom är på tok för mjuka. Jag gjorde en snabb jämförelse med mina klassiska stavar. Ni ser själva. Trycket på staven motsvarar ungefär det som blir i en liten brantare backe på tvåans växel.


Passade på att köpa en ny mässingsborste till vallalådan också. Dom brukar kosta runt 350 spänn men Storhogna hade en för 180. Billigt som tusan alltså. Köpte även en skitsnygg buff med Storhognas logga.


Medan jag väntade på att stavarna skulle bli klara hittade jag lite klister dom måste ha grävt fram långt ner i källaren, det är inte årets förpackning om man säger. Billigt även det, men jag köpte inget pga inget behov.


Imorrn ska vi ta en lektion i skate. Om det slutar snöa. Nu har nog dom där två dm kommit och det håller fortfarande i sig. Spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *