Nu lägger jag av

Ikväll kör jag mitt sista spinningpass som instruktör på ett tag framöver.
Jag kommer att ta ledigt från spinning-instruerandet för att hämta ny inspiration och vila huvet efter en lång period av stress. Det har varit, och är fortfarande mycket, med min mamma. Jobb och spinning och träning och tävling och annat har tagit mycket kraft.
Jag behöver en period där jag städar bort en del ”måsten” och låter hjärnan komma ner i varv och svalna. Jag har inte bestämt mig för hur lång paus jag tar men några månader iaf.

Igår var ju Helena och cyklade MTB-O DM som gick här i stan. Hon gjorde det bra tycker jag. Själv har jag ju lite problem med synen så om jag ta på linserna så ser jag inget på nära håll, läsa karta är alltså nästan omöjligt, så jag fick stå över. Tyvärr, för jag hade verkligen velat köra.
Efteråt så kom jag på att jag ju kunde ha cyklat i vanliga glasögon och tagit av mig dom när skulle kolla kartan, men det var så dags då. Dumt, jag får hoppas det dyker upp en ny chans framöver.

Ni får ha en bra söndag, så hörs vi.
 

2 reaktioner till “Nu lägger jag av”

  1. Den Hasse jag minns skulle absolut ha tänkt på glasögonen innan tävlingen! Vilket betyder att du är så stressad som du säger om inte mer. Var rädd om dig, du har bara ett liv tänk på det. Lycka till. PS. Mycket trist det här med din mamma. Jag minns ju henne från Björnlunda. DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *