Nu närmar sig Nattvasan

Imorgon är det exakt en månad kvar till Nattvasan och jag börjar känna mig riktigt laddad. Jag är så förberedd jag kan vara efter dom förutsättningar vi har haft och jag faktiskt inte det minsta orolig. Jag har fått ordning på skatetekniken, framförallt sitter treans växel nu, och jag är stark i stakningen. Det kommer att finnas obemannade ”stationer” där man kan fylla vätska läste vi häromdagen så där försvann min oro att slangen till vätskeblåsan ska frysa, för då kan jag köra med vanligt vätskebälte istället. Så förmodligen blir det en liten ryggsäck med ombyte, extra batterier till pannlampan och energi plus det vanliga vätskebältet med varm sportdryck.

Jag har en ganska varm och go känsla i kroppen inför det här, jag har en bra målbild och en känsla av hur upploppet kommer att bli när vi kommer dit nån gång på efternatten. Så hur dags kommer vi i mål då? Tja jag vill egentligen inte sätta nåt tidsmål, men det är bara 1500 pers i spåret, inga kontroller att tränga sig igenom, inga problem med fästvallning och skate är ju snabbare än klassiskt. Mitt snabbaste Öppet Spår är 7.45 och då hade jag 7.02 i åktid och det vill jag slå, så under sju timmar får bli målet då.

[iframe width=”900″ height=”506″ src=”https://www.youtube.com/embed/dFrTrZvtaGc” frameborder=”0″ allowfullscreen]

Filmen som ger mig rysningar av välbehag…

5 reaktioner till “Nu närmar sig Nattvasan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *